Om mig

Jessica

Hej, va roligt att just du har hittat hit, mitt namn är Jessica Schädlich. Jag är en välutbildad frisör med lång erfarenhet i branschen, bla som utbildare inom färgkemi och olika färgtekniker för frisörer runt om i Sverige. Jobbat en hel del backstage med olika hårvisningar, fashion week, plåtningar för olika kataloger och i reklam sammanhang. 

Som specialiserad inom hår, hårbotten problematik, färgkemi och holistisk hårvård med örter & växter, älskar jag allt med färg och form, tar mig gärna an olika utmaningar. De senaste åren har jag även jobbat med produktutveckling för hår och hud. Även varit en del i utvecklingen av olika varumärken som bland annat Esmergot.

Short Cuts filosofi, vidareutveckling och utbildningar är nyckeln till kreativitet och kunskap. Själv går jag ofta på nya kurser och grottar ner mig i kunskap för att uppnå en hög kvalitet.
Du som kund hos Short Cut är alltid i centrum och jag anser att du är den viktigaste delen i verksamheten. Mitt mål är att du ska få en härlig upplevelse, en stunds avkoppling och efter besöket ska du känna dig ännu vackrare.
Att framhäva dig som person ser jag som en ynnest. För att uppnå det allra bästa resultatet tar jag hänsyn till ditt utseende, din personliga stil samt dina önskemål och behov. Under behandlingen får du vägledning hur du ska kunna få bästa resultat även hemma med hjälp av stylingtekniker och produkter.

Kom in som du är, gå ut som du vill vara!

Välkommen

3/4 dels bild på Jessica